Wednesday, February 28, 2007

Kebenaran Yang Pelik!!

Kak long dah sebarkan virus nie kat saya,kenelah saya bagikan antidotnya yer...Ini adalah 6 perkara yang pelik tentang diri ini.

1.Suka sangat dengan kopi dan coklat..tak kira apa jenis sekali pun.Apa yang berkaitan dengan kedua2 perkara ini mesti nak beli.

2.Kalau pergi shopping atau ronda2 aje..pasti cepat sangat dah nak balik...tak boleh jalan lama-lama nanti kepala mulalah nak sakit.

3.Dapat merasai sesuatu yang buruk akan berlaku....tetapi terlalu sukar untuk menyampaikannya,kerana tidak tahu bagaimana harus diceritakan.

4.Boleh bermimpi walaupun hanya tidur seminit...dan setiap kali tidur atau tertidur sekejap sahaja tidak pernah sekalipun tidak bermimpi..tapi inilah kebenarannya.Ada sesetengah mimpi itu benar dan ada yg hanya sebagai permainan tidur saje.

5.Dah banyak kali tercedera (masa kecil..tulah nakal sangatkan!!) tetapi tidak pernah masuk hospital.Agak teruk juga kecederaannya seperti jatuh dari atas papan lungsur,dahi pecah (smpi sekarang ada tanda tersebut),belakang kepala cedera,kena minyak panas di kedua2 bahagian kaki dari lutut ke bawah...dan ada lagi sampai dah tak ingat lagi!!

6.Seorang yang kuat semangat dari segi dalaman tetapi kalau belajar memandu atau yg berkaitan dgn jalan raya,kalau dah terjatuh pasti tak mau cuba lagi walaupun keinginan itu ada.Disuruh macam mana sekalipun...tiada hati hendak belajar sebab fobia bila sebut tentang pemanduan.

Tak tahu nak sebarkan kat sesiapa lagi..pasti ramai dah dapat virus nie..Jadi virus ini hanya setakat ini sahaja.

No comments: