Wednesday, July 08, 2009

Apa Nak Cerita Yer??

Agak lama juga blog ni ditinggalkan..memandangkan tiada info terbaru nak diceritakan disini terpaksalah diperap dulu blog ni..ekekeke.Buat teman-teman yang masih sudi singgah sini..diucapkan terima kasih banyak-banyak kerana sudi datang walaupun tuan rumah takde yer.Bukan apa tuan rumah sekarang ni asyik sibuk berkebun kat facebook je.Nak jadi jutawan cyberlah katakan..hahahaha.

Oleh kerana dah masuk sini boleh diceritakan sedikit tentang perkembangan Fahmi yang semakin membesar ni.Sekarang ni Fahmi dah mula gunakan walker dan gigi pun dah tumbuh satu sebelah bawah.Gambar-gambar terbaru pun belum sempat nak upload lagi.Mulut pun dah becok..asyik nak bercakap je.Lagi satu perkara yang akak nak cerita ni Fahmi kalau tengok orang makan je mesti akan datang dekat nak mengendeng.Kesian juga tengok dia..bila kita suap makanan masuk ke mulut kita...mulut dia pun terkumat-kamit sampai terleleh-leleh air liurnya.Selagi kita belum habis makan selagi itulah dia tak berganjak..kerasa kesian bagilah dia rasa sikit.Kuah kari yang pedas tu pun tak rasa pedas...nak kata apa tu!!

Oklah sampai sini dululah cerita akak.Lain kali cerita lagi yer.

3 comments:

Mama Shahmi said...

wah bestnye dia makan..shahmi klu nak bg mkn susah betul..sebab tu lah kurus je

chii said...

eheh..nnt kalo dia da leh jln2..abih sumer dia nak capai :p

Kak Zue said...

saamm Noamie..kishh utk fahmi..nanti kejap lagi sure tak terkejar ..laju jer dia capai segal barang dan panjat