Sunday, April 19, 2009

Hari Minggu Yang Sibuk

Fuhhh..jam hampir ke pukul 12 tengah malam ni...Sambil menghirup air milo sejukkao-ani13 (cuaca panas betul kat sini beb) barulah dapat duduk kejap mengadap laptop di depan akak( (hihi mestilah didepankan..takkan kat belakang..) sambil mencari idea apa yang nak ditulis kat sini...kao-ani7.Tapi ini bukan dah tulis ke..apalah yang akak merepek meraban ni...kao-ani1.

Nak cerita sikit je hari ini betul-betul hari sibuk bagi akak...kemas rumah..tapi selongkar semua almari dan ceruk-ceruk.Lagipun suami ada sama bolehlah tolong...cepat sikit..kalau hari biasa asyik mengadap Fahmi je..susah nak buat kerja...cuma kerja-kerja rumah biasa aje.

Terima kasih yer kerana sudi menjenguk blog ni...kao-ani4.Oklah nak kao-ani10 dulu...esok nak bangun pagi siapkan anak ke sekolah dan suami pergi kerja...Daaaaa.


4 comments:

TeacherNunu said...

uuu bestnye.bila la nak rasa nak anta anak ke sekolah

noamee said...

insyaallah nuuol..merasa nnt juga!!

bila nuuol start hantar anak..akak dah relax2lah yer..yelah anak dah besar...huhuhu

Kak Zue said...

Huhuhu bayangkan Noamee dgn hubby kemas rumah cam lipas kudung tak?? ehehehe yer laa sbb takut di fahmi tu mengamuk tak boleh nak kemas rumah kan?? kena ler keje cepat2.

noamee said...

pandai kak long teka...cam tau2 je...huhuhu