Wednesday, April 01, 2009

Tukar Layout

Sekian lama tak update..barulah dapat mengisi masa untuk menambah ruang cerita diblog akak ni.Selama beberapa hari ni asyik sibuk je mencari design yang sesuai untuk blog ini.Cari punya cari akhirnya dapatlah design kitty yang memang menjadi kegilaan akak...tapi bukan gila tau!!keh..keh..keh.

Jangan mare...hihihi....kali ini dapat juga menukar layout baru ni setelah berhari-hari mencari layout yang sesuai dimata ini.Almaklumlah akak ni memang cerewet sikit tentang grafik atau corak ni.Kalau boleh nak cari yang cute-cute je dan sedap masa memandang.

3 comments:

Kak Zue said...

Noamie..tukar layout jugak..eheheh pinky lagik ...:)

*shay* said...

ooo akak kita ni minat kitty yerk... baru la ku tahu... :D

noamee said...

boiing tngk sama je kak long..hihihi

shayz...akak yg dah berusia ni mmg masih peminat setia kitty tau..skrg dah tahukan...hehehe